• Nieuw

Griekse Olijfolie

€ 9,99

Griekse olijfolie is wereldberoemd vanwege zijn rijke smaak en kwaliteit. De Koroneiki-olijfvariëteit gedijt in het gunstige klimaat en wordt met zorg met de hand geoogst en koud geperst. Dit proces behoudt de puurheid en aroma's van de olie. De smaak is uniek met fruitige tonen, pittigheid en een subtiele bitterheid. Griekse olijfolie is veelzijdig en gezond, en wordt vaak gebruikt in salades, dressings en sauzen. Het vertegenwoordigt de rijke Griekse cultuur en geschiedenis, met eeuwenoude olijfbomen die de ziel van het land belichamen. Kies Griekse olijfolie voor een stukje mediterrane smaak en erfgoed in je keuken.

hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf € 24.95

Griekse olijfolie staat al eeuwenlang bekend als een van de meest voortreffelijke oliën ter wereld. Met zijn rijke geschiedenis en uitzonderlijke kwaliteit heeft het een iconische plaats ingenomen in de culinaire en culturele tradities van Griekenland.

De olijfboom, symbool van vrede en vruchtbaarheid, gedijt al duizenden jaren op het Griekse grondgebied. Het milde klimaat, de vruchtbare grond en de liefde en toewijding van de lokale boeren dragen bij aan de productie van deze hoogwaardige olie. Griekse olijfolie wordt voornamelijk geproduceerd van de Koroneiki-olijfvariëteit, die bekend staat om zijn rijke smaakprofiel en hoge olieopbrengst.

Wat Griekse olijfolie onderscheidt, is niet alleen de smaak, maar ook de productiemethode. De olijven worden met de hand geoogst, zorgvuldig geselecteerd en direct na de oogst koud geperst om de hoogste kwaliteit te behouden. Dit proces behoudt de zuiverheid van de olie en zijn rijke aroma's, wat resulteert in een buitengewoon product.

0303

Specifieke referenties

ean13
7428471502381