• Nieuw

Citroenhoning

€ 5,99

Citroenhoning wordt gemaakt van de citroenboom. Onze citroenhoning komt uit Italië. Net zoals andere honingsoorten, is ook deze honing rijk aan mineralen en vitamines en draagt deze bij aan het verbeteren van de weerstand. De sterk geurende honing heeft een fruitige, friszoete smaak. Een heerlijke honing om zo te eten of om te verwerken in dranken en gerechten. 

hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf € 24.95

Onze honingen zijn onbewerkt, puur en zuiver. Onze honingen bevatten geen toevoegingen en zijn op natuurlijke manier verwerkt. Dit alles om de mogelijkheid te creëren honing van excellente kwaliteit aan te bieden, met respect voor de bijen.  

Honing kan van nature gaan kristalliseren. Dit is echter geen teken van verminderderde kwaliteit. Warm de honing even op tot maximaal veertig graden om deze weer in vloeibare staat te krijgen.

Gebruik geen honing voor kinderen onder één jaar.  

0506

Specifieke referenties

ean13
7428471298352
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
  • Eucalyptus honing
    There are not enough products in stock

    Eucalyptus honing

    € 6,70 Prijs

    In Zuid-Amerika wordt veelal de nectar van de eucalyptusbomen verzameld door de bijen. Onze Eucalyptus honing komt uit Uruguay. Deze honingsoort werkt gunstig bij het verhelpen van verkoudheid en hoest(buien). Eucalyptus heeft een slijm afwerende werking. Hierdoor worden de luchtwegen geopend en de slijmvliezen verzacht, wat resulteert in een verzachtend gevoel in de keel en neus.