• Nieuw

Berghoning

€ 4,99

Onze berghoning is afkomstig uit beboste gebergten in Spanje. De honing is dan afkomstig van honingdauw, en diverse planten en bomen uit deze gebieden. Honingdauw wordt gemaakt van planten suikers (dauw) die op de bladen van diverse bomen voorkomen. Deze worden achtergelaten door blad- en schildluizen. Berghoning is rijk aan vitaminen en mineralen. 

hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf € 24.95

Voordat een honing berghoning genoemd mag worden, moet het voldoen aan bepaalde eisen. Zo is er een minimum hoogte waarop de honing door de bijen verzameld moeten worden.  

De donkere, vloeibare honing is stroopachtig van structuur. Door de fijn gebalanceerde zoete smaak is deze honing verrukkelijk om zo te eten of om te verwerken in dranken en gerechten. 

Onze honingen zijn onbewerkt, puur en zuiver. Onze honingen bevatten geen toevoegingen en zijn op natuurlijke manier verwerkt. Dit alles om de mogelijkheid te creëren honing van excellente kwaliteit aan te bieden, met respect voor de bijen. 

Honing kan van nature gaan kristalliseren. Dit is echter geen teken van verminderderde kwaliteit. Warm de honing even op tot maximaal veertig graden om deze weer in vloeibare staat te krijgen.

Gebruik geen honing voor kinderen onder één jaar. 

0516

Specifieke referenties

ean13
7428479707160