Marokkaanse Olijfolie

€ 17,99

Heerlijke extra virgin olijfolie uit Marokko. Onze olijfolie uit Marokko wordt geproduceerd door een familie van olijfboeren, die al vier generaties in de familie zit. Door de expertise van deze deze boeren zijn zij in staat tot het persen van excellente olijfolie. Voor één liter olijfolie worden maar liefst twaalf kilogram aan olijven gebruikt. Een fles puur natuur dus. 

hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf € 24.95

De meest prestigieuze olijfolie is de extra vierge olie. Dit houdt in dat de olijfolie vrij van toevoegingen is. Hierbij moeten er aan strikte eisen worden voldaan, voordat een olie het label extra virgin krijgt. 

Olijfolie is heerlijk om brood in te dippen, of te verwerken in dressings, soep, sauzen, salades. Het is ook een excellente afwerker voor pizza’s en pasta’s. Deze oliesoort is minder geschikt om mee te bakken en/of frituren. 

Olijfolie is ook geschikt als voedend haar- en huidverzorgingsproduct. 

Onze oliën zijn van uitzonderlijke kwaliteit en benadrukken de lange traditie van de olijventeelt en het behoud van de traditionele mechanische voorbereiding. Het resultaat is een unieke, hoogwaardige olijfolie die essentieel is voor gezond voeding en het genot van goede maaltijden. 

0301

Specifieke referenties

ean13
7428470393126