Brandnetelblad

€ 1,99

Brandnetel is rijk aan mineralen, vitaminen en aminozuren. Brandnetelblad kent vele toepassingen, waaronder de most populaire bereiding in de vorm van thee is. Brandnetelthee heeft een zuiverende werking en wordt hierdoor vaak verwerkt in reinigingskuren. Verder stimuleert brandnetelblad de inwendige reiniging en de spijsvertering. Het is een excellent middel tegen overtollige tocht. De thee werkt namelijk vochtafdrijvend.

Indien u medicijnen gebruikt, raadpleeg eerst uw arts voor aanvang van gebruik van natuurlijke theeën.

hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf € 24.95

Het voorkomen van nierstenen en andere urineweg- en blaasproblemen.

Brandnetelthee is een natuurlijke vocht afdrijvend middel dat zorgt voor een goede doorstroming van vloeistoffen in de nieren en de blaas, waardoor de vorming van nierstenen wordt voorkomen. The Journal of Herbal Pharmacotherapy stelt dat brandnetelthee giftige stoffen uit de urinewegen kan wegspoelen en ook geneesmiddelen kan ondersteunen die worden gebruikt voor de behandeling van urineweginfecties.

Het fungeert als een natuurlijke pijnstiller die artritispijnen en spierpijn verlicht.

De brandnetel wordt sinds mensenheugenis gebruikt om artritis te behandelen. Studies ondersteunen deze bevinding dat de externe toepassing van brandnetelblad extracten kan helpen om gewrichtspijnen te verlichten.

Het kan eczeem en andere huidziekten genezen.

Weet je dat het drinken van brandnetelthee helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen? Dit geeft je een gave huid en helpt eczeem te behandelen.

Het gebruik van kruiden is een aanvulling op een gezonde levensstijl, geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg een arts, of deskundige alvorens kruiden te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Kruiden kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

0608

Specifieke referenties

ean13
7428470738392
Je bent misschien ook geïnteresseerd in