• Alleen online

Nasi mix

€ 2,49

De nasi die we in Nederland kennen heet eigenlijk nasi goreng en is afkomstig uit Indonesië. Wanneer we spreken over nasikruiden, is elke mix met bijvoorbeeld knoflook, ketjap, kurkuma, komijn, gember en koriander genoeg om je gerecht een kenmerkende ‘nasi’-smaak te geven. Een rood pepertje maakt je nasikruiden extra pittig, maar pas op wanneer er kinderen mee-eten!

hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf € 24.95

NASI KRUIDENMIX

De nasi die we in Nederland kennen heet eigenlijk  is afkomstig uit Indonesië. Naast deze soort  zijn er nog meer soorten nasi te onderscheiden, zoals jawa, pete en putih. Wanneer we spreken over nasi kruiden, is elke mix met bijvoorbeeld knoflook, ketjap, kurkuma, komijn, gember en koriander genoeg om je gerecht een kenmerkende ‘nasi’-smaak te geven. Een rood pepertje maakt je nasi kruiden extra pittig, maar pas op wanneer er kinderen mee-eten!

Wat houden het precies in? 

Nasi kruiden komen eigenlijk voor iedereen weleens van pas. Deze specifieke kruidenmix is in staat om in één klap een nasi smaak aan jouw gerecht toe te voegen. Hierbij maakt het dus gebruik aan een specifieke combinatie van vaste kruiden.

Voordelen van deze kruidenmix

Naast het feit dat nasi kruiden gewoonweg erg lekker zijn, zijn er ook nog een aantal extra redenen om van deze kruidenmix gebruik te maken. Net als bijvoorbeeld komijnzaad en koriander, zijn er een aantal gezondheidsvoordelen van toepassing.

Dankzij nasi kruiden

Krijg je minder snel last van je darmen

Wordt je spijsvertering versterkt

Ontgift je je lichaam van toxische stoffen

 

0115

Specifieke referenties

ean13
7428474282112