• Alleen online

Gemalen Kardemom

€ 5,99

Van alle specerijen ter wereld is kardemom misschien wel het moeilijkst te omschrijven. Bloemig en toch aards, krachtig en toch delicaat, deze gemalen versie is essentieel voor gebakken producten zoals de beroemde Finse pulla en de Zweedse kardemummabullar.

hoeveelheid
Aantal

 

Gratis verzending vanaf € 24.95

De zoete, dennenachtige tonen van versgemalen kardemom zijn een belangrijke smaak in Scandinavische broden en Indiase en Midden-Oosterse desserts. Voor degenen die liever geen hele kardemom peulen in hartige gerechten willen verwerken, is gemalen kardemom een acceptabel alternatief. Bij het maken van zoete gerechten past dit kruid goed bij elk tropisch of steenfruit, waardoor het je nieuwe geheime ingrediënt is in bananenbrood of bosbessentaart. We malen onze kardemom wekelijks voor de meest verse, sterkste smaak. Omdat kardemom na het malen snel zijn smaak verliest, is het de beste om deze specerij in kleinere hoeveelheden te kopen.

Ingrediënten: Kardemom.

0006

Specifieke referenties

ean13
7428473474679
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 • Groene kardemom peulen
  • Alleen online
  There are not enough products in stock

  Groene kardemom peulen

  € 5,99 Prijs

  In de zon gedroogde kardemompeulen neigen naar een gele kleur. Ons ovendroogproces houdt ze echter levendig groen. Probeer de peulen te malen met koffiebonen om de geurige Saoedische koffie, qahwa, te maken of ze in melk te trekken om Afghaanse thee te maken.